the_loop.jpgHenkilöille, joille kodin viihdekeskuksen jatkuva totaalinen kontrolli on ehdoton edellytys, on pian luvassa jotakin uutta ja hienoa kodinelektroniikkakaupan hyllylle. Hillcrest Labs niminen yritys on hiljattain nimittäin kehitellyt omien sanojensa mukaan mullistavan renkaan muotoisen liikesensorilla varustetun kaukosäätimen.

LOOP tuotenimellä kulkeva kaukosäädin pitää sisällään perinteistä säätämistä varten kaksi painikenappulaa, sekä skrollauspyörän. Tämän lisäksi säätimeen on sisäänrakennettu liikesensori, jonka ansiosta renkaan haltija kykenee hallitsemaan kodin viihdelaitteita myös piirtämällä kädessä pidettävällä laitteella ohjailevia eleitä ilmaan. Liikesensoriin perustuvaa laiteohjailua yritys kutsuu nimellä ”Spontaneous navigation”, eli vapaasti käännettynä ”spontaaniksi navigoinniksi”

”Huitomasäätimen” saatavuudesta tai hinnoittelusta ei ole vielä saatavilla tarkempaa tietoa.

Lähde: www.hillcrestlabs.com

Edellinen artikkeliKuinka tehokas on pisara voimakasta räjähdysainetta?
Seuraava artikkeliUSB hiiri kädenlämmittimellä

4 KOMMENTIT

  1. Heh, nyt taidetaan olla vähän hukassa tässä uutisoinnissa.

    Aika isokokoiselta näyttää sormukseksi. Ihan tavallisen kaukosäätimen kokoluokkaa tuo ainakin videossa näyttäisi olevan. Isompi kuin useampi rannerengas.

    Kannattanee vilkaista videot:
    http://www.hillcrestlabs.com/press/

  2. No jopas – ei tosiaan olekaan sormuksen kokoinen. Korjasin artikkelia tuon mukaan. On muuten hupaisaa, kuinka tuotekuva ilma mittakaavaa voi antaa niin väärän mielikuvan koko esineestä.

  3. Hmm..kuinkahan helppoa on opetella ne kaikki dvd, digiboksi, vahvari- yms kaukosäätimien komennot..

Kommenttien lisääminen on estetty.