zoltar.jpgAinakin itse muistan lapsuudestani Linnanmällä peliluolan nurkassa sijainneen ennustaja-automaatin, jonka lasikopin sisällä pönöttänyt muovinen ennustajarobtti alkoi kolikkoa vastaan heilua ja mumista mystisesti. Joidenkin sekuntien odottelun jälkeen automaatin edessä sijaitsevaan laariin tipahti kortti, jossa oli kerrottu kappale ennustettua tulevaisuuttani.

Hämmästys oli suuri varsinkin sillä kerralla, kun saimme veljeni kanssa automaatista täsmälleen samanlaisen ennustuksen. Järkeilimme tietysti, että ollessamme saman perheen jäseniä, kokisimme sen vuoksi samanlaisen kohtalon – ihmetellen samalla, kuinka ennustuslaite pystyi sen tietämään.

Joka tapauskessa, jos olet sitä mieltä, että iltapäivälehtien horoskooppipalstat eivät ole riittävän luotettava lähde tulevaisuuteen varautumiseksi, voit nyt hankkia kotiisi ihan oman Zoltar ennustaja-automaatin. Kaksi metriä korkea ja sadan kilon painoinen ennustuslaite voidaan asettaa toimimaan kolikoilla tai täysin ilmaiseksi. Ennustaessaan laitteen sisällä majaileva Zoltar ennustajarobotti tekee päällään ja käsillään mystisiä eleitä, mumisten ennustuksen samalla ääneen. Ennustuksen saa mukaansa myös pahvisella kortilla tarkempaa analysointia varten – aivan kuten Linnanmäellä aikoinaan!

Ennustajalaite toimitetaan mukanaa 23 eri ennustusta yhteensä 2000 eri kortilla. Omaan olohuoneeseen ennustajalaitteen saa hankittua povaamaan hintaan $8.999,99.

Lähde: www.hammacher.comn

Edellinen artikkeliGeorge W. Bush sytytinpalat
Seuraava artikkeliMaailman kalleinta suklaata?