pianist_hand.jpgOn ajoittain todella häkellyttävää katsella, kuinka joku asiansa osaava muusikko kykenee taiturimaisesti saamaan instrumentistaan ulos jokaisen mahdollisen nuotin. Erityisesti pianistin sormityöskentelyn seuraaminen on mielestäni äärettömän hypnoottista katseltavaa, kun koskettimissa on joku, joka todellakin tietää kuinka soittimesta saadaan kaikki mahdollinen irti.

Jos satut olemaan kanssani samaa mieltä pianonsoiton ja tähän liittyvän sorminäppäryyden kiehtovudesta, kannattaa kenties harkita pianonsoittoliikkeitä imitoivan ”The Pianist Hand Concert” nimisen robottikäden hankkimista työpöydän koristeeksi. Tämä robottikäsi ei ainoastaan imitoi pianonsoittoa, vaan myös toistaa klassisia mestariteoksia sisäänrakennetun kaiuttimensa kautta. Musiikiksi voidaan valita vaikkapa Beethovenin Viides sinfonia, Scott Joplinin Viihdyttäjä tai Chopinin Minuuttivalssi.

Läpinäkyvän irtokäden sormet siis liikahtelevan musiikin soidessa imitoiden pianonsoittajan sormenliikkeitä musiikin mukaisesti. Toimiakseen robottikäsi tarvitsee ainoastaa kaksi AA paristoa, ja ilmapianokonsertti on valmis nautittavaksi. Musisoiva robottikäsi on ääniaktivoituva ja tämä käynnistyy kämmeniä taputtamalla.

Musikaallisia robottikäsiä on saatavilla osuvasti nimetystä ”What On Earth?” nimisestä verkkokaupasta hintaan $16,95

Lähde: www.whatonearthcatalog.com

Edellinen artikkeliKoirankeksipyssy laiskoille koiranulkoiluttajille
Seuraava artikkeliItsensä kokoava keittiötuoli