Splashpower lataa hilavitkuttimet langattomasti

En varmastikaan ole ainoa, joka on joskus tuskaillut hilavitkuttimien lataamiseen tarvittavaa muuntajamokkuloiden määrää. Varsinkin tien päällä ollessa en voi käsittää, miksi mukana täytyy kantaa erillistä muuntajaa Läppärille, MP3 soittimelle, digikameralle, kännykälle, ladattaville paristoille, sekä Bluetooth headsetille, kun sama asian ajaisi yksi kaikkien laitteiden kanssa yhteensopiva muuntaja.

Splashpower on sähkömagneettiseen induktioon perustuva akkujen ”lataustaso”. Ideana on, että Splashpower latausta tukeva laite asetetaan yksinkertaisesti levymäisen laitteen päälle, ja laitteen tuottama sähkömagneettinen induktio lataa laitteen akkuja langattomasti, ilman kaapeleiden kanssa tuskailemista.

Valmistajan suunnitelmissa on tulevaisuudessa tarjota laitteesta esimerkiksi pöytään integroitavaa versiota, jolloin esimerkiksi kännykkä tai puhelin latautuu automaattisesti asettaessasi laitteen pöydälle.

Joka tapauksessa tässä saattaisi olla oiva ratkaisu ongelmaan laturimuuntajista eroon pääsemiseksi – olettaen tietysti, että laitevalmistajat heräisivät tässäkin asiassa ajattelemaan kuluttajien etua.

Lähde: www.splashpower.com