En varmastikaan ole ainoa, joka on joskus tuskaillut hilavitkuttimien lataamiseen tarvittavaa muuntajamokkuloiden määrää. Varsinkin tien päällä ollessa en voi käsittää, miksi mukana täytyy kantaa erillistä muuntajaa Läppärille, MP3 soittimelle, digikameralle, kännykälle, ladattaville paristoille, sekä Bluetooth headsetille, kun sama asian ajaisi yksi kaikkien laitteiden kanssa yhteensopiva muuntaja.

Splashpower on sähkömagneettiseen induktioon perustuva akkujen ”lataustaso”. Ideana on, että Splashpower latausta tukeva laite asetetaan yksinkertaisesti levymäisen laitteen päälle, ja laitteen tuottama sähkömagneettinen induktio lataa laitteen akkuja langattomasti, ilman kaapeleiden kanssa tuskailemista.

Valmistajan suunnitelmissa on tulevaisuudessa tarjota laitteesta esimerkiksi pöytään integroitavaa versiota, jolloin esimerkiksi kännykkä tai puhelin latautuu automaattisesti asettaessasi laitteen pöydälle.

Joka tapauksessa tässä saattaisi olla oiva ratkaisu ongelmaan laturimuuntajista eroon pääsemiseksi – olettaen tietysti, että laitevalmistajat heräisivät tässäkin asiassa ajattelemaan kuluttajien etua.

Lähde: www.splashpower.com

Edellinen artikkeliRitari Ässän uusi auto
Seuraava artikkeliPaitojen viikkaamista ninjatyyliin!

3 KOMMENTIT

  1. Ai että sitä päivää kun joku laittaa vahingossa lompakon tämän vekottimen päälle. Jos laite kerran perustuu sähkömagneettiseen induktioon niin eikö tämä silloin tarkoita sitä että pankki ja luottokortit ovat vaarasssa?

  2. induktio= mikä tahansa sähköinen kenttä
    magneettikenttä= sekoittaa kortin magneettinauhan hituset ja kortti
    entinen eli kyseessä aivan eri asiat.

  3. Niin mutta LISÄYS:

    Lataus perustuu kyllä induktion. Mutta tämä laite luo magneettikentän laitteen päälle, joten sähkö indusoituu akkuun, ja tämä magneettikenttä kyllä rikkoo kortin (jos nyt yleensä kortti rikkoutuu magneettikentässä). Eli kyllä kyseessä on eriasiat mutta liittyvät vahvasti toisiinsa 🙂

Kommenttien lisääminen on estetty.