Creative on tänään julkistanut uusimman haastajansa kannettavien soittimien kisaan. Creative Zen Vision W on 4,3 tuumaisella 16:9 laajakuvanäytöllä varustettu mediasoitin, joka toistaa lähes kaikkia yleisiä video-, sekä musiikkiformaatteja. Tuettavien videoformaattien listalta löytyvät WMV, MPEG, MJPEG, DivX ja XviD-SP formaatit. Tämä luonnollisesti vähentää videokatselun vaivaa, kun videota ei aina tarvitse erikseen muuntaa sopivaan formaattiin.

Vision W:stä on tulossa saataville kaksi eri versiota, toinen 30 ja toinen 60 Gigatavun kovalevyllä varustettuna. Laitteen eri versiot ovat vastaavasti hinnoiteltu $399,- ja $499,- hintaisiksi.

Creativen CEO Sim Wong Hoo kertoo, että soittimesta on pyritty suunnittelemaan houkuttavin kannettava videon-, ja kuvien katselulaite markkinoilla.

Mainittavan arvoista on myös, että Laiteeseen on sisäänrakennettu ominaisuus joka mahdollistaa laitteiden käyttämisen USB hostina. Digitaalikuvat on siis mahdollista siirtää laitteen kovalevylle suoraan digikamerasta USB kaapelin välityksellä.

Lisäksi tässä monitoimilaitteessa on ominaisuuksina mm. videoulostulo, jonka kautta laitteeseen tallennettuja videoita voidaan katsella TV:n ruudulta, Compact Flash I/II muistikortinlukija, kalenteri, AM/FM radio sekä ääninauhoitus linjatulosta tai sisäänrakennetun mikrofonin kautta.

Laitteen akuille luvataan kestoa 13 tuntia musiikin kuunteluun ja 4,5 tuntia videoiden katseluun.

Lähde: www.creative.com

Edellinen artikkeliLemmikkipuhelin
Seuraava artikkeliLasermiekkapeli liikesensorilla