Irlantilainen Steorn niminen yritys julkaisi toissa päivänä 20.8 Economist lehdessä ilmoituksen, jossa se ilmoitti kehittäneensä Energiaperiaatetta uhmaavan laitteen – laitteen joka tuottaa loputtomasti energiaa ilman mitään ulkoista voimanlähdettä.

Steorn yhtiö kutsui ilmoituksessaan maailman huipputiedemiehiä ilmoittautumaan vapaaehtoisiksi todentamaan heidän kehittämänsä mekanismin toimivuus kiistattomaksi. Ilmoittautuneista tiedemiehistä Steorn valitsee 12 pätevintä, jotka kutsutaan testaamaan laitetta. Kun toimivuus on todennettu, Steorn tulee julkaisemaan tutkijoiden tulokset Economist lehdessä.

Laitteen kerrotaan perustuvan magneettikenttien vuorovaikutukseen, jonta seurauksena syntyy puhdasta, täysin ilmaista energiaa. Kyseessä on yhtiön väitteen mukaan siis aito ikiliikkuja.

Steornin mukaan innovaatio tarkoittaa ilmaista, täysin saasteetonta energiaa kaikille.

Lähde: www.gizmag.co.uk

Edellinen artikkeliHilavitkutin.com graafisesti esitettynä
Seuraava artikkeliVakoilukamera ruuvissa

8 KOMMENTIT

  1. Ei kai tämä ole mikään uusi juttu. Siis eikös maanmagneetti kentän avulla voi tehdä juuri tämmöisen ikiliikkujan. Tuommoisten teho taitaa jäädä vaan turhan pieneksi että tommosesta oikeesti ihmiset sais energiaa!?

  2. Ei se vaan niin toimi. Jos tuossa saadaan edes 0.000000000001% enemmän, kuin mitä sille on annettu energiaa, on kaikki energiaongelmat ohi (noitahan voitaisiin silloin tuottaa miljardeja kappeleita, jotka yhdessä tuottaisivat älyttömästi energiaa) ja maailmankaikkeus sekaisin. energia säilyy. Sitä on vakio määrä maailmankaikkeudessa eli sitä ei voi vain yhtäkkiä tulla jostain lisää. Näin siis ainakin tähän asti on uskottu. 😀

    En henkilökohtaisesti usko tämän johtavan mihinkään vallankumoukseen, vaan tämä voidaan todistaa olevan epätäydellinen ikiliikkuja, joka saa jostain hassusta paikasta energiansa. Saapa nähdä.

  3. Emm… Eivätkös kestomagneetit kestä vain jotain 400 vuotta, tmsp? Ja muistaakseni Heurekassa on juuri vastaavalla periaatteella toimiva laite…

Comments are closed.