Näyttäisi, että on jälleen keksitty uusi, täysin uudella tavalla kännykkää hyödyntävä Java sovellus. Pyroferiksi itseään kutsuva häkkeri on kehittänyt Nokian kännykkäänsä Java Apletin, joka muuntaa kamerakännykän Bluetooth hiireksi. Puhelimelle asennettava sovellus käyttää yksinkertaisesti puhelimen kameraa hiiren likesensorina ja kännykän painikkeita hiirennappeina. Hiiren yhdistäminen tietokoneeseen tapahtuu Bluetooth liitännän avulla.

Nokia Mouseksi nimetty softa on vielä tekijänsä mukaan sen verran raakile, että sitä ei ole vielä mistään saatavilla. Erittäin mielenkiintoinen konsepti silti!

Oheisessa videossa on demottu Nokiahiiren toimintaa käytännössä.

Lähde: www.pyrofersprojects.com

Edellinen artikkeliSegway Personal Transporter x2 ja i2
Seuraava artikkeliKeyghost – Varsin kyseenalainen USB lelu

4 KOMMENTIT

  1. Jes, mulla on tasan tollanen luuri ja bt sovitin koneessa, vaan ohjelma puuttuu enää 😀

  2. Hoaxia koko roska. 30 fps kamera ei kovin häävisti pysy liikkeen mukana ja videokuvalle pitää laskea samaisella nopeudella korrelaatio edellisen kuvan kanssa. Äkkiä loppuu yleiskäyttöisestä kännyprossusta tehot ja resoluutiokin on mitä on. Unohtamatta, että kuva on varmaankin täysin musta kun kamera on pöytää vasten ja vaikka ns. salamaa voisi kokoajan pitää päällä se söisi akun alka aikayksikön.

    Myös herran ”en anna koodia, enkä kehitä sitä, lällällää” viittaa vahvasti tähän.

    Katsoin videon uudestaan. Missään kohtaa ei näytetä että kursori ja kännykkä liikkuisi yhtä aikaa. M.O.T.

    Mainio idea, sitä en kiellä.

Kommenttien lisääminen on estetty.