Tabasco on tunnettu chilikastike. Nykyään on runsaasti myös erilaisia aasialaisia vaihtoehtoja, mutta kyllä Tabasco on edelleen omassa kategoriassaan.

AMAZON / Tabasco Hot Sauce Keychain (Real Mini Bottle of Tabasco)
AMAZON / Tabasco Hot Sauce Keychain (Real Mini Bottle of Tabasco)

Monesti kun menee ulos syömään tai kylään, niin ei ole tarjolla chilikastiketta. Tässä auttaa avaimenperä, jossa voi kantaa mukana Tabascoa. Myös muille ”hot sauce” -kastikkeille on saatavilla avaimenperiä. Näitä on kahta tyyppiä: Sellainen joka ruuvataan korkiksi sekä silikonipussukka, johon pullo mahtuu.

Tässä esitellään Tabasco-avaimenperä – Pocket Tabasco Keychain – Hot Sauce Holder – When the days are hot your food should be hotter.:

Tässä on silikoninen kotelo – Tobasco Keychain with miniature Tobasco Sauce:

Tabasco on kirjoitettu väärin Tobasco. Yritin löytää josko tällaista olisi Euroopan markkinoilla, mutta ei näkynyt. Mikäli joku haluaa itse tehdä, niin Tabasco-pullon korkki on 3D-mallinnettu ja sen voi ladata Thingversestä. Siihen täytyisi vain piirtää lisäksi pidikkeen reikä yläosaan, niin olisi valmis. Esimerkiksi voisi olla hyvä joululahjaidea.

Tabascopullon korkki Thingversessä: Search Thingiverse – Thingiverse – Tabasco Cap.

Tabasco Thingversessä
Tabasco Thingversessä

Tässä myytäviä valmiita tuotteita:
* Amazon.con / Tabasco Hot Sauce Keychain (Real Mini Bottle of Tabasco) / 11,88 dollaria
* Amazon.com / Tabasco Sauce Keychain – Includes Mini Bottle of Original Hot Sauce. Miniature Individual Size Perfect for Travel, Key Chain or Purse. Refillable and Strong. / 11,99 dollaria
* Etsy.com / Hot sauce keychain, hot sauce party favors, hot sauce gift, affordable gifts, small gifts, sriracha keychain, unique party gifts / 5,15 euroa

ETSY / Hot sauce keychain, hot sauce party favors, hot sauce gift, affordable gifts, small gifts, sriracha keychain, unique party gifts,
ETSY / Hot sauce keychain, hot sauce party favors, hot sauce gift, affordable gifts, small gifts, sriracha keychain, unique party gifts,
AMAZON / Tabasco Sauce Keychain - Includes Mini Bottle of Original Hot Sauce. Miniature Individual Size Perfect for Travel, Key Chain or Purse. Refillable and Strong.
AMAZON / Tabasco Sauce Keychain – Includes Mini Bottle of Original Hot Sauce. Miniature Individual Size Perfect for Travel, Key Chain or Purse. Refillable and Strong.

Kaikenkaikkiaan hauska keksintö.

Lähde: Dudeiwantthat – Tabasco Hot Sauce Keychain

Edellinen artikkeliNäin äännetään saksalaisten autojen nimet oikein – Vihainen saksanmies opastaa oikeaan :D
Seuraava artikkeliSuklaasta tehty äänilevy, pyörii ja soi kuten mikä tahansa vinyyli