Kiuaskivien vaihto ja kuinka Kiviveikko tekee sen puolestasi!

Moni meistä pääsee välillä unohtamaan, että saunan kiukaan kivet eivät ole ikuisia, vaan nämä tulee säännöllisin väliajoin muistaa vaihtaa. Mikäli kiviä ei vaihdeta riittävän usein, nämä menettävät lämmönvarauskykynsä, sauna ei enää lämpene kunnolla ja kodin sähkölasku kasvaa. Pahimmillaan kiukaan sisälle murenevat kiuaskivet voivat jopa aiheuttaa kiukaan rikkoutumisen, mikä sitten tietääkin jo kalliimpaa korjaajalaskua. Esimerkiksi saunatieteeseen erikoistunut verkkosivusto Saunologia tietää kertoa, että jos saunassa saunotaan kerran viikossa, niin kiuaskivet tulisi vaihtaa puolentoista vuoden välein.

Syy sille, miksi kiuaskivet jäävät usein vaihtamatta ajoissa ei varmastikkaan piile kivien hinnassa, sillä laadukkaitia oliviinidiabaasikiviä saa rautakaupasta alle kympillä 20 kilon laatikon. Sen sijaan kivien kuljettaminen ja asennus voi olla monelle ilman autoa kerrostaloasunnossa asuvalle hankalaa. Tämän vuoksi kiuaskivien vaihtoa tulee helposti lykättyä aina kauemmaksi tulevaisuuteen.

Kiuaskivien vaihtotarvetta paikkaamaan on nyt perusttu uusi kotimainen kiuaskivien vaihtopalvelu, nimeltään Kiviveikko. Kiviveikko hoitaa edullisesti, nopeasti ja siististi saunasi kiuaskivien vaihdon puolestasi. Saat helposti ja nopeasti tarjouksen kiuaskivien vaihdosta käyttämällä Kiviveikko –kiuaskivien vaihtopalvelun verkkosivuilta löytyvää tarjouslaskuria. Voit myös samalla suoraan tilata vaihdon kiville itsellesi parhaiten sopivana aikana.

Koska teidän saunanne kiukaan kiuaskivet on viimeksi vaihdettu?