Tämä olisi iloinen uutinen Tähtien sota -elokuviin. Nimittäin ensi kertaa poistuttaisiin siitä aikakaudesta, josta tähän mennessä on tehty filmejä.

Star Wars:The Old Republic – Cinematic Trailer

Star Wars: Knights of the Old Republic (KotOR) on alunperin Biowaren kehittämä roolipeli vuodelta 2003.

”Peli sijoittuu aikaan 4000 vuotta ennen Galaktisen Imperiumin nousua, jolloin Tasavalta on romahduksen partaalla. Sithlordi Darth Malak, entisen Mustan Lordin Darth Revanin oppilas on päästänyt voittamattoman Sith-armadan valloilleen. Tämä sota on jättänyt myös Jediritarikunnan ahtaalle, sillä monet ritarit kaatuvat taistelussa ja monet muut vannovat uskollisuutta uudelle sithlordille. Pelaaja itse on koko galaksin viimeinen toivo. Hänen tehtävänään on pelastaa galaksi ja kerätä tovereita matkan varrella. Pelissä on monta eri planeettaa ja jokaisessa erityyppiset tehtävät. Mutta onnistuuko pelaaja tässä vai päätyykö hän kenties Voiman pimeän puolen pauloihin? Sankari vai roisto, pelastaja vai valloittaja?”

Star Wars: The Old Republic – ”Hope” Cinematic Trailer pelistä

Oheisella videolla esitellään vanhaa peliä:

Disneyn omistama Lucasfilm puuhastelee elokuvan parissa – elokuvan käsikirjoituksen kimpussa häärää Laeta Kalogridis, joka tunnetaan mm. Shutter Islandista, Alita: Battle Angelista ja Altered Carbonista. Tietojen mukaan Kalogridis olisi parhaillaan viimeistelemässä käsikirjoitusta.

Star Wars:The Old Republic – Cinematic Trailer

Saa nähdä pitääkö huhut paikkansta. Olisi virkistävää tehdä kokonaan uusiksi yhtenäinen trilogia. Monet ovat olleet tyytymättömiä siihen, kuinka alkuperäistä trilogiaa on tehdy edeltä ja perästä

Jonkinlainen nettipeli löytyy osoitteesta http://www.swtor.com/, tosin en testannut.

Lähde: muropaketti

Edellinen artikkeliLasten piirustuksista kaulakoruiksi – Taitavaa korutyöskentelyä
Seuraava artikkeliKääriydy tortillahuopaan ja ole kuin täyte :-DD