Macbook Pro -tietokoneiden uudet mallit ovat tulleet tunnetuksi nopeista liitännöistä.

ThunderMag

Liitäntöjä on kuitenkin lukumääräisesti jokseenkin vähän. Lisäksi nopeat liitännät ovat alttiita vaurioille. Yleisin lienee se, että kompastuu johtoon ja liitin irtoaa voimakkaasti väärässä kulmassa. Liittimien vaihdot ovat hinnaltaa n. 60 eurosta ylöspäin ja korjausaika saattaa olla viikkokin.

ThunderMag
ThunderMag

ThunderMag ratkaisee riskin esittelemällä samantyyppisen liitännän adapterin kuin on Macin virtajohdossa. Nimittäin ThunderMagin adapteri asetetaan Thunderbolt3/USB-C-liitäntään ja johto joka halutaan liittää koneeseen adapterin toiseen osaan. Johto kiinnittyy magneetilla ja irtoaa kun sitä vetää. Riskiä vaurioille ei ole.

Idea esitellään oheisella videolla – The World’s First Thunderbolt3 & 100W MagSafe – ThunderMag:

Kuten monet ideat nykyään, tämäkin hakee yhteisörahoitusta Kickstarterissa. Raja on jo ylittynyt – ThuderMag maksaa 44 dollaria. Huomattavasti edullisempi kuin huolto. Toimitus luvataan huhtikuuksi. Mielestäni myös Apple voisi tarjota tämäntyyppisiä lisäosia!

ThunderMag

Lähde: Bless This Stuff, Kickstarter

Edellinen artikkeliMinilaskuvarjo on tulevaisuuden paloturva
Seuraava artikkeliMiten sinä juhlit ystävänpäivää? Tämä nainen söi raa’an sydämenmuotoisen pihvin, video on tunteita herättävä…