En osaa sanoa, josko joku päivä seksirobotit ovat laajassa käytössä. Todennäköisesti tulemme näkemään ajan, jossa tekniikka on niin kehittynyttä, että seksirobotit voivat olla fyysisesti jokseenkin lähellä ihmistä.

Harmony pajalla (kuvakaappaus videolta)

Nytkin näitä robotteja on, joista Matt McMullenin toteuttama kuluttajille suunnattu Harmony on löytänyt aiheesta kiinnostunutta porukkaa. Tämä on siis naisrobotti, joka istuu ja keskustelee.

Tinderissä olleet kuvat (Lähde)
Tinder-viestejä (Lähde)

Ohjaaja J. Mehiel halusi tutkia aihetta ja pyysi Harmonyn toteuttajalta luvan laittaa tämä Tinderiin ja tehdä sosiologinen tutkimus. Tinder-ilmoituksessa oli kolme kuvaa robotista ja teksti: ”Hei, olen anatomisesti ihmistä vastaava, seksiin kykenevä robotti kehittyneellä tekoälyllä. Kiinnostaako?” Ilmoitus oli perjantai-iltana 2 tuntia Manhattanin Lower East Sidella. Ilmoitukseen vastasi 57 ihmistä, joista 25 sanoi, että seksi robotin kanssa ei onnistu. 17 vastasi ”kyllä” ja 15 ”ehkä”.

Robottia esitellään oheisella videolla – Harmony Realdoll Realbotix | LIVE Q&A:
https://www.youtube.com/watch?v=vqlziGIrX3s

Parin tunnin testi oli melko lyhyt, mutta poiki hyvän kiinnostuksen. Nähtäväksi jää, josko tällainen palvelu tulee laajempaan käyttöön – Jossain se varmaan on jo olemassa.

Lähde: Daily Star

Edellinen artikkeliMexican Jalapeño M&M -suklaakuulat tulevat markkinoille
Seuraava artikkeliScanmarker Air -muistiinpanoväline skannaa tekstiä rivi kerrallaan ja muuntaa sen merkeiksi