Lääkekannabis ja kannabisöljy tulevat yhä useammin mainituksi kun puhutaan uusista vaihtoehtoisista hoitomuodoista. Kanada laillisti äskettäin kannabiksen viihdekäytön, joten kannabiksen tuotanto on jo nyt valtaamassa isoja markkinoita (jotka ennen olivat rikollisorganisaatioilla :-D)

1. Siemen asetetaan kasvualustalle

Tämän päivän teknologialla voidaan helposti automatisoida asioita mm. kännykän avulla. Seedo-kasvatuskaappi on mahdollisimman pitkälle mietitty kasvatusautomaatti. Periaatteessa riittä asettaa siemen kasvualusta, laittaa kaappi kiinni ja seurata kasvua kännykästä. Sovellus ilmoittaa, milloin kasvi on valmis.

Oheisella videolla esitellään Seedo-kasvatuskaappi:

Kasvatuskaappia saa nyt ennakkotilata 2400 dollarin hintaan Seedo-webkaupasta.

2. Applikaatio ilmoittaa kasvatuksen tilasta

Mielenkiintoista kehitystä kasvatusmaailmassa. Toivottavasti mm. kannabiksesta löydetään keinoja käyttää sitä esimerkiksi epilepsian ja syövän hoidossa – Näistä on lupaavia tutkimuksia, joista monet lehdetkin ovat raportoineet viime vuosina.

3. Kasvi on valmis

Hilavitkuttimen toimitus ei ota kantaa vaihtoehtohoitoihin tai lääkkeiden käyttöön. Eikä myöskään kasvatusasioihin. Kaikki omalla vastuulla.

Lähteet: Treehugger, Seedo Lab

Edellinen artikkeliMilloin näemme Grand Theft Auto 6:n? GTA 5 modauksilla saattaa olla esimakua
Seuraava artikkeliMikromuoveja löydettiin 90% ruokasuolasta