”Explore femininity in its purest form”

”Kuvittele unelmiesi nainen, intohimosi kohde. Hänen viehättävyytensä, sensuaalisuutensa ja intohimonsa… Kokeile hänen makuaan,–” Näin eeppisesti alkaa puolalaisen konseptioluen markkinointivideo.

Tämä firma siis ehdottaa, että naisen vaginasta otetaan maitohappobakteeria (ns. Yoni-bakteeria) ja jalostetaan siitä oluthiiva. Oluita olisi tullut markkinoille: sour ale, lambic, flanders ale, sour stou.

Muita oheistuotteita

Ja mistäs raaka-aine sitten tulisi? Tietenkin tšekkiläisestä supermallista A. Brendlova. Tämän lähteen löytäminen oli jonkinlaisen työn takana.

Oluessa on Yoni-symboli, joka tunnetaan vietnamilaisesta temppelistä.

Oheisella videolla markkinoidaan olutta:

Tulevaisuudessa voisi sitten luoda olutta kenestä tahansa naisesta.

Kuten arvata saattaa, projektista tuli jonkinlainen hetken somemyrsky ja -kohu. Mutta Indiegogo-projekti näyttää jääneen tavoitteestaan jokseenkin melko paljon: 1578 euroa 150000 euron joustavasta tavoitteesta saavutettu. 39 eurolla olisi saanut pullollisen Yoni-olutta. 10000 euroa olisi riittänyt 60 pullolliseen itse toimitetusta bakteerista.

A. Brendlova ja Yoni-olut

Kaikkea sitä keksitään. Tai siis viinipanijathan ovat tämän jo keksineet ajat sitten, että hiiva voidaan ottaa viineihin ihmisen jalasta!

Lähde: Indiegogo – First Vaginal Beer: Bottled Instinct

Edellinen artikkeliKuparilankaa, magneetteja ja paristo – Maailman yksinkertaisin sähköjuna on hämmästyttävä :-D
Seuraava artikkeliStormtrooper-leivänpaahdin piristää aamua