Miltäpä kuulostaisi valmis paketti ruokaa vuodeksi. Amerikkalainen ruokatukku Costco on valmistellut tällaisia vaihtoehtoja.

Costco

Kuvakaappaus Costcon sivuilta

Monessa paikassa maailmalla harrastetaan preppausta. Tässä pohditaan, josko luonnonkatastrofi tai jonkinlainen kansainvälinen konflikti aiheuttaisi tarpeen olla varustautunut – Esimerkiksi vuoden elintarvikkeilla neljän hengen taloudelle.

Noooooo…….!
Asterix jo tiesi, että taivas voi pudota 😀

Ja eihän tämä tietenkään ole edes kaukaa haettua, jos katsotaan vaikka USAn Puerto Ricossa tapahtunutta luonnonkatastrofia.

”Enjoy the comfort in knowing you have the essential foods your family will need to survive an emergency or natural disaster,” kertoo Costco mainoksessaan.

Costcon paketti
Kuvakaappaus Costcon sivuilta
T-800
Doom

6000 dollarin hintaisessa paketissa on 36000 annosta viljaa, hedelmiä, vihanneksia, proteiinia sekä maitotuotteita. Paketti on vuodeksi. Yhden hengen paketti on samantyyppinen, mutta maksaa vain 1000 dollaria – Hinnasta päätellen siis rajallisempi. Katso paketit Costcon sivuilta.

600 tölkin setti sisältää mm. vehnää, riisiä, makaronia, erilaisia papuja, linssejä, maitojauhetta, kuivattuja perunoita, TVP (prosessoitua kasviproteiinia), pakastekuivattua maissia, parsakaalia, papuja sekä kuivattuja omenoita voijauhetta, sokeria, kuivattuja porkkanoita, pakastekuivattuja banaaneita, vadelmia, mansikoita, sipuleita, kanakeittokuutioita, suolaa. Erinäiset asiaan perehtyneet kommentoijat ovat todenneet paketin varsin hyväksi.

Toiset pelkäävät asteroidejakin

Näin se vaan menee. Supermarketit vastaavat kysyntään. Suomessakin tällaisella paketilla voisi olla käyttöä jos haluaisi eristäytyä ulkomaailmasta mökille vuodeksi!

Lähde: Vt.com

Edellinen artikkeliBoring Company tuo jättimäiset Lego-palikat talojen rakennusmateriaaliksi
Seuraava artikkeliElektroniikkapelit – Ne yksinkertaisimmat – Ovat nyt webissä ilmaiseksi pelattavissa – 70-, 80- ja 90-luvun paluu!