Elon Muskin Boring Company on nimestään huolimatta kiinnostava ideapaja. Tähän mennessä markkinoille on tullut henkilökohtainen liekinheitin sekä brändätyt lippikset. Nyt tuli ilmoitus, että seuraavaksi luvassa olisi suurikokoisia Lego-palikoita, joista voi rakentaa vaikka talon.

Kivipalikoita

Tulevaisuuden talo voi näyttää tältä?

Legopalikat tulevat markkinoille jossain vaiheessa. Twiitin mukaan ne on luokiteltu Kalifornian seismisen latauksen mukaan. Sisältä ne ovat kuitenkin onttoja, eivätkä siten mahdottoman painavia. Näistä ihmisen kokoluokan legoista voi sitten rakentaa vaikka veistoksia, temppeleitä tai asuinrakennuksia.

Tällaisia?

(Klikkaa tästä, jo twiitti ei näy)

Aiheesta ei ole paljonkaan enempää tietoa kuin mitä Musk kirjoitti 26.3.2018. Kenties näistä tulee vielä hittituote. Ainakin voisi olla hauska nähdä kokonainen kaupunki rakennettuna erilaisista jättimäisistä lego-palikoista!

(Not a) Flamethrower
EverBlock

Mainittakoon että EverBlock-niminen yritys on jo pari vuotta sitten valmistanut suurikokoisia muovisia palikoita.

Lähteet: Twitter, The Verge – Kuvat: Pinterest, BoredPanda, Mike Shouts

Edellinen artikkeliJimi Hendrixin soundi, ohjeet pedaaleihin ja vahvistimiin
Seuraava artikkeliCostco-tukku myy maailmanlopun pakkauksia!