Vesisängyt olivat kovaa huutoa vuonna 1986. Tällöin USAssa 15% ostetuista patjoista oli vesisänkyjä. Nykyäänkin kauppa kuitenkin käy: 5%.

Halpismalli

Tarjous TV-Shopissa

Charles Hall keksi ja patentoi vesisängyn opiskeluaikanaan vuonna 1968. Patentti tuottaa edelleen hyvin ja hän myös kehittää keksintöään. Tänä vuonna markkinoille on tulossa uusia malleja, joissa lämmönsäätely on parempi ja aallot pienempiä, eikä tarvita enää vanhanmallista puukehikkoa.

Uusi markkinointistrategia ottaa huomioon millenniaalit (Y-sukupolvi), jotka eivät välttämättä ole vesisängystä kuulleetkaan.

Vaikka vesisänkyjen turvallisuus on nykyään hyvä, tietyissä paikoissa USAssa niihin tarvitaan erillinen vakuutus vesivahingon riskin vuoksi. Tuotekehitys on kuitenkin mennyt tässäkin eteenpäin mm. kerroksellisessa rakenteessa.

Vanha vesisänkymainos
Vanha vesisänkymainos

Videolla esitellään vesisängyn tarina:

Kenties vesisängyt kokevat uuden nousukauden.

Uudempaa kerrosteknologiaa
Vanhemman mallinen perus-vesisänky

Lähde: Throwbacks

Edellinen artikkeliVarma tapa päästä eroon Facebook-messengerin vakoilusta, käytä Opera-selainta puhelimessasi ja tabletissasi! Ohjeet myös kuinka käyttää WhatsAppia työpöytäkoneelta.
Seuraava artikkeli5G-verkko ja sähkömagneettinen säteily ovat todellinen terveysriski, hipit rakentavat jo Faraday-häkkejä kotiinsa!