Pystyykö tunnissa syömään 4,5kg jätti-Toblerone-patukan? Kilpasyöjän videolla se selviää

Maailma suurin Toblerone-patukka on 4,5kg painoinen. Kuinka käy: Pystyykö sen syömään tunnissa?

4,5kg Toblerone

J. Pynnönen on tiettävästi Suomen ainoa ammattimaisesti treenaava kilpasyöjä. Törmäsin jokin aika sitten hänen videokanavaansa Youtubessa. Aluksi katsoin, että on todella epäkunnioittavaa haaskata ruokaa syömällä sitä nopeasti ja ahmimalla. Oli videoita kuten 20000 kilokaloriä päivässä sekä 2 kg nallekarkkeja. Järjetöntä.

Videolla selviää kuinka paljon Tobleronea pystyy syömään tunnissa ja minkälaiseen tilaan tuo johtaa:

Pynnönen tekee melko tiiviiseen tahtiin syömisvideoita. Hän sai ensimmäisen mestaruutensa lihamukikisassa pari viikkoa sitten. Maailmassa on runsaasti ammattimaisesti treenaavia kilpasyöjiä ja kilpailuja joihin saa osallistua. Kilpasyöjät ovat yleensä alunperinkin jollain tapaa ”lahjakkaita” alalla – Treenaaminen vie eteenpäin.

4,5kg Toblerone ja syöjä

Itse en pysty katsomaan näitä videoita ilman tunnereaktiota ja ajatusta niistä kaikista, joilla ei ole varaa karkkiin tai ruokaan. Kenties kyseessä on sisäänrakennettu malli. Mutta alalle omistautuminen ansaitsee kunnioituksen. Nimittäin kilpasyöminen ei vaikuta olevan nautintolaji – Kuitenkaan.

Urjalan makeistukku myy 4,5kg Tobleronea hintaan 99€, mikäli kiinnostaa kokeilla.

Lähteet: Youtube, a href=”https://urjalanmakeistukku.fi/makeiset/2633-toblerone-1-x-45kg.html” rel=”noopener” target=”_blank”>Urjalan makeistukku