Ekologisuuden uusi trendi on kierrätettävä vessapaperi-kangas, family cloth

Joskus tulee sellaisia innovaatioita, että kestää hieman tottua ajatukseen. Family cloth on tällainen ekologinen uusväline.

Pyyhkeet käyttökohteessa

Tätä perhekangasta käytetään WC:ssä vessapaperin sijaan. Jotkus käyttävät näitä ainoastaan pieneen hätään, mutta webbikirjoittelujen perusteella on myös tavallista käyttää näitä kaikkeen pyyhintään.

Family Cloth -pyyhkeitä

Kangaspala on kestävä ja mukavampi kuin WC-paperi. Luonnon säästämisestä ei oikeastaan ole varmuutta – ainakaan isommissa kaupungeissa, sillä jätehuolto pelaa niin tehokkaasti. Pesukone ja pyykinpesuaine saattaa olla epäekologisempi vaihtoehto. Tämä on allekirjoittaneen arvaus.

Mutta kaikenlainen materiaalien säästäminen on mielekästä ainakin periaatteessa. Sitä voisi pohtia jopa enemmän, että miksi vessa huuhdotaan juomakelpoisella vedellä? Suihkuvettä kun voisi kierrättää. Tosin tässä pääsemme jälleen aiheeseen, että vettä pitäisi käyttää runsaasti, jotta Päijännetunneli (Helsingissä), talon vesiputkistot ja viemärijärjestelmä pysyvät kunnossa.

Perusmalli
Family Cloth -pyyhkeitä

Itse kyllä vierastaisin laittaa likaiset kangaspalat keräysastiaan. Toisaalta ihminen on niin sopeutuvainen, että kyseessä lienee enemmänkin tottumiskysymys. Hajuhaitta täytyisi tietenkin hoitaa jollain keinolla – Ja pyykkivuorot olisivat erittäin epäsuosittuja.

Keskusteluun voi osallistua ja kuvia seurata Instagramissa #familycloth.

Reusable toilet paper is a very talked about subject on many blogs and news stations on the web. We are being featured in many of them. This link is just one of them. This is the news station in New Zealand, where we are now shipping to because of the demand. Copy and paste this link to see this article: https://www.tvnz.co.nz/one-news/world/reusable-toilet-paper-cloths-popping-up-online-cost-effective-alternative-would-you-try Copy and paste this link for the roll of reusable toilet paper pictured: https://www.etsy.com/listing/600662149/reusable-toilet-paper-roll-of-family Shop with us on Etsy Janes Needfuls Like our Facebook page Janes This-N-That Follow us on Instagram for more great posts Read our blog livingsimplewiththejanegirls.wordpress.com #newzealand #nz #reusable #toiletpaper #toiletpaperroll #international #animals #familycloth #babywipes #wipes #clothdiapers #etsy #washable #flannel #handmade #news #blogs #shipping #onlinesales #shop #shoppingonline #ordernow #clothdiapers #cloth #workfromhome #homesteader #doomsdaypreppers #unpaper #crunchymama #feature #featureme

A post shared by Jane's This-N-That (@janesthisnthat) on

Läheet: Petty Mayo, Buzzfeed