Snowfeet-minisukset ovat kuten retkiluistimet, mutta lasketteluun ja rinteeseen

Laskettelu kehittyy ja muuttuu. Ennen mentiin pitkillä ja kapeilla suksilla, nykyään enemmän lyhyillä ja leveillä. 80-90-luvuilla oli muoviset minisukset, joilla sai liukkaassa mäessä varman kaatumisen aikaiseksi.

Snowfeet Mini Skis

Snowfeet-minisukset ovat nyt sitten vieläkin pienemmät sukset. Itse asiassa tätä lyhyemmiksi suksia ei saa. Hieman kenkiä pidemmän sukset kiinnitetään kenkiin kuten retkiluistimet. Suksien pohjissa olevat urat tarjoavat keinon ohjailla menoa. Sauvoja ei tarvita.

Snowfeet Mini Skis
Snowfeet Mini Skis

Videolla esitellään Snowfeet Mini Skis -minisukset:

Videon loppupuolella on melkoisen hienoa temppuilua näillä vehkeillä. Myös kaatumisia nähdään. Lisäksi videolla toivotaan tästä olympialajia vuodeksi 2026. Kenties silloin myös suksibaletti eli acroski voitaisiin elvyttää ja ottaa olympialaisiin. Siinä oli nimittäin aika hauska meininki, kun joskus Eurosportilta sitä tuli aikoinaan katseltua.

Hermann Reitberger – Men’s ballet final, Calgary Olympic Games 1988 – Dramaattista!

Snowfeetit ovat olleet ilmeisen suosittuja, sillä ne ovat lopussa verkkokaupasta. Hintaa oli noin 100 euroa ja postikulut 64 euroa. Näppärä rakentelija ottaa puuta, muovia tai metallia ja kaivertaa tai taivuttelee tällaiset itse! Nahkaremeleitä saa esimerkiksi Varusteleka-kaupasta.

Lähteet: Snowfeet, Cool Things