Nyt on markkinoille tulossa vyölaukku, joka tyydyttää kaikkien kaljamahaa havittelevien tarpeen helposti. Aiemmin on täytynyt varta vasten lihottaa, että on voinut paljastaa pömppömahan paidan ja housujen välistä. Dadbag toimii kuudella erilaisella mallilla juuri sopivasti karvoituksen mukaan henkilölle kuin henkilölle.

Dadbag – Kaljamaha ilman lihottamista

Monet muoti-ilmiöt tulevat ja menevät, ja onkin vaikeaa pysyä aina ajan tasalla. Esimerkiksi pitkä tukka, lyhty tukka, parta, tai ei partaa – Nämä kaikki vaativat työtä. Puhumattakaan kaljamahasta, jonka kasvattaminen on helpompaa kuin siitä hankkiutuminen eroon, etenkin jos pitää rasvaisesta ruoasta.

Dadbag
Dadbag
Dadbag
Dadbag

Dadbag on tyylikäs uusi innovaatio. Dadbag laitetaan kuten vyölaukku vyötärölle paidan päälle. Ulkoa päin katsottuna näyttää kuin henkilön oma maha pömpöttäisi paidan alta. Mikä vielä parempaa, tähän kaljamahaan saa sisälle tavaraa, tai vaikka oluttölkkejä.

Dadbag mallit
Dadbag – Kaljamaha ilman lihottamista

Mikäli tämä saadaan supermarketteihin, ennustan ensi kesän hittituotteeksi! Ja voisivat tehdä myös version naisille, tasa-arvon nimissä! Tuotetta voi seurata instagrammissa.

Lähde: Bored Panda

Edellinen artikkeliBrittiläinen nukketehdas vuodelta 1957 tekee lelujäniksiä ja Disney-hahmoja, video
Seuraava artikkeliNämä 3 nettipeliä vievät pelaamista uudelle tasolle