Virtuaalilemmikkejä on ollut jos jonkinlaista. Viimeisimpänä tulee mieleen Sonyn robottikoira, ja pienimpinä Tamagotchi-laitteet. Fingerlings-robottiapinat esiteltiin vasta äskettäin lelumessuilla, mutta ovat jo nyt saatavailla.

h--fingerlings

Sormiapina
Sormiapina

WowWeen toteuttamat sormiapinat ovat sormeen menevän kokoisia. Ne reagoivat liikkeisiin, kosketuksiin sekä vaikkapa pää alaspäin roikottamiseen. Erilaisia liikkeitä ja ääniä on 40-50 erilaista. Saatavilla on kuusi eri väristä ja eri nimistä apinaa.

Esittelyvideolla näkyy erilaiset toiminnot:

Fingerlings
Fingerlings

Usa:ssa näitä on myynnissä 15 dollarin hintaan. Tällä hetkellä Saksasta ebaysta näyttäisi saavan Suomeen tällaisen 40 euron hintaan, sisältäen postikulut. Varmaankin taas yksi keino lievittää nypläilyn tarvetta, kuten oli esittelemällämme Fidget spinnerikin.

Lähteet: Technolag, Ebay

Edellinen artikkeliHuhsme rajoittaa puheen kuulumisen ulkopuolisilta, vaikuttaa Batmanin Bane-hahmon laitteelta
Seuraava artikkeliDiscovery WineStation tarjoilee neljästä viinipullosta kotibaarissa