Kelluva hotelli vie yön yli saarelle
Kelluva hotelli vie yön yli saarelle

Uudenlaiset hotellit viehättävät matkailijoita, jotka ovat jo nähneet kaiken. Matka tunnetusti on päämäärän arvoinen seikka. Mikäpäs siinä sitten olisi matkustaa hotellissa.

Japanilainen huvipuisto Nagasakissa tarjoaa mahdollisuuden kulkea lähistöllä olevaan n. 4 hehtaarin saarelle 2-kerroksisessa kelluvassa hotellikapselissa. Kellunta on vapaamuotoista ja tapahtuu yön yli. Twitter-ilmoituksessa puiston omistaja lupaa ensimmäiset hotellimatkat jo tänä vuonna. Sosiaalisen median seuraajat ovat vielä epäröiviä josko kelluva hotelli päätyykin Pohjois-Koreaan tai Tyynelle valtamerelle.

Ilmeisesti idea on kuitenkin todennäköisesti toteutumassa, sillä samainen huvipuiston omistaja esitteli ja toteutti vuonna 2015 utopistisen hotellin, jossa henkilökunta oli robotteja. Tämä on nykyään mainittu myös Guinnessin ennätysten kirjassa.

Voisi kuvitella että merellä hotellihuoneessa nukkuminen tähtien alla olisi rauhoittava kokemus. Liekö idea saanut kipinää Lapin lasi-igluista, ovat tiedettävästi japanilaisten suosittuja lomakohteita.

Lähde: Mashable

Edellinen artikkeliViimeinkin, älypuhelimella ohjattava bluetooth kynä!
Seuraava artikkeliTee-se-itse-paketti peitteen neulontaan. Puikkoina kädet ja lankana paksu erikoisvalmisteinen Braid-naru