Aston Martin DB4

James Bond elokuvissa tärkeä osa juonesta kuuluu tavallisesti salaisen agentin gadgeteille, kuten räjähtävillle kuulakärkikynille, lasersäteellä varustetuille kelloille ja tietenkin salaisen agentin erikoisvarustelluille autoille. Salaisen agentin autoista kiinnostuneiden riemuksi Lontoon elokuvamuseossa on kuluvan vuoden maaliskuusta lähtien ollut mahdollista tutustua Mi5:n tunnetuimman agentin, James Bondin alla nähtyihin kulkuvälineisiin. Myös Hilavitkuttimen toimitus kävi tutustumassa näyttelyn tarjontaan.

Näyttely on avoinna ”toistaiseksi”, joten ilmeisesti niin kauan kuin kysyntää riittää. London Film Museum -elokuvamuseossa esillä olevan näyttelyn lippujen hinnat ovat £14 aikuisilta, £9.50 lapsilta, tai £38 koko perheeltä.

Näyttelyn annista kokoamamme kuvagalleria löytyy hypyn jälkeen. Tunnistatko sinä jokaisen kuvissa esiintyvän menopelin ja elokuvan, jossa tämä esiintyi?

[gallery_bank type=”images” format=”thumbnail” title=”true” desc=”false” responsive=”true” display=”all” sort_by=”random” animation_effect=”” album_title=”true” album_id=”2″]

Edellinen artikkeliTetris lamppu on nörttidesignin ykköskaartia!
Seuraava artikkeliKultakirjailtu vessapaperi kustantaa 178,5 euroa rullalta