han-solo-carbonite-reppu

Uuden Tähtien Sota elokuvan, Force Awakens ensi-ilta lähestyy kovaa vauhtia. Nyt onkin viimeistään korkea aika alkaa varustautumaan elokuvateatterin ulkopuolelle lippujonoon leiriytymistä varten. Ja vaikka tilapäisvuoteeksi kelpaava Tauntaun makuupussi löytyisikin jo valmiina komerosta, niin jäljelle jää vielä ongelma, että kuinka retkeilyvälineet kuljettaisi parhaiten tapahtumapaikalle?

Lisenssituotteita valmistava Comic Images tuo markkinoille jokaisen Star Wars sekään optimaalisesti sopivan Han Solo Carboniitissä -selkärepun, joka on kuin luotu joulukuussa Star Wars elokuvan lippujonossa värjöttelevän fanin selkään. Tämä hieman alle 40 dollaria maksava selkäreppu selässä voit luonnollisesti lyöttäytyä myös uskottavasti minkä tahansa palkkionmetsästäjäporukan seuraan.

Ha Solo Carboniitissa selkäreppu on jo nyt ennakkotilattavissa osoitteesta bigbadtoystore.com

is the force strong with this one, mitäs tuumaatte?

Edellinen artikkeliUltraäänellä toimiva oluenvaahdotin
Seuraava artikkeliLeijonantappajahammaslääkärin naamiaisasu