flappy

Flappy Bird on yksi niitä pelejä, joiden suosio tuli monelle yllätyksenä. Peli on tahkonnut kehittäjälleen jo mukavasti pääomaa, mutta se ei toki tarkoita etteikö idealla voisi rahastaa vielä hieman lisää. Nyt kyseisen pelin voi ostaa omakseen myös pelikabinettina.

Kyseessä on siis Bay Tek -nimisen firman valmistama lisensoitu pelikabinetti, joka sisältää version Flappy Bird -pelistä. Homma toimii samaan tapaan kuin kännykälläkin eli linnun saa lentämään ylöspäin yhtä nappia painelemalla. Näyttönä toimii 42″ paneeli, mutta tämä ei tee pelistä yhtään sen helpompaa. Pelaajat voivat kilpailla parhaista päivittäisistä pisteistä tai sitten kaikkien aikojen parhaasta tuloksesta.

Härvelin hinnan saa selville kysymällä tarjousta jälleenmyyjältä itseltään, mutta vekottimesta lienee enemmän iloa yrityksille kuin yksityishenkilöille.

Lähde

Edellinen artikkeliVenyvä implantti saattaa tulevaisuudessa auttaa halvaantuneita ihmisiä kävelemään uudestaan
Seuraava artikkeliBeachbot on robotti, joka tekee taideteoksia hiekkarannoille