Bionic Bird on lintumaisesti ilmassa läpyttelevä lennokki

Muistan aikoinaan heitelleeni ilmaan linnun tavalla siipiään läpsyttävää lennokkia, joka sitten pyrki tällä tavoin pysymään ilmassa mahdollisimman pitkään. Bionic Bird on ikään kuin päivitetty versio tällaisesta vekottimesta.

Kyseessä on musta lennokki, joka muistuttaa ulkomuodoltaan pientä lintua ja lentää siipiä heiluttamalla. Laitetta kontrolloidaan Bluetooth 4.0 -tekniikalla varustetulla älypuhelimella tai tabletilla ja ohjaaminen onnistuu korkeintaan noin 100 metrin päästä. Vekotin ladataan mukana tulevalla munan muotoisella latausasemalla, joka täyttää linnun 8 minuutin lentoa varten jopa 10 kertaa, minkä jälkeen itse muna täytyy ladata.

Tällä hetkellä lintulennokin saa itselleen noi 80 euron hintaan ja mukaan tulee ilmainen toimitus muun muassa kaikkiin EU-maihin. Vekottimien Indiegogo-rahoitussivulta löytyy lisää videoita sen lentelystä ja ainakin oikeat linnut sekä kissa näyttävät menevän halpaan.

Lähde