commutersuit

Erilaisia työpaikkojen pukukoodeja on lähes yhtä paljon kuin on työpaikkojakin. Musta puku tosin sopii lähes kaikkiin tilanteisiin, mutta työpaikalle pyöräillessä se ei ole aivan optimaalisin asuste. Commuter Suit on puku, joka toimii niin satulan päällä kuin myös toimistotuolissa.

Puku on amerikkalaisen Parker Dusseau -nimisen muotitalon käsialaa ja se on tehty elastaanista, jota käytetään yleensä urheiluasusteissa. Kyseinen materiaali venyy, estää hien hajun tarttumisen ja säätelee ruumiinlämpöä. Lisäksi puvusta löytyy erilaisia tuuletusaukkoja ja esille taitettavia heijastavia nauhoja, jotka antavat hieman lisää turvallisuutta pimeässä mustan puvun kanssa polkemiseen.

Housuista löytyy vyötärönauha, joka pitää puvun yläosan tukevasti niiden alla ja lisäksi estää housujen valumisen pois. Tämän lisäksi mukana on myös systeemi, joka pitää lahkeet poissa ketjuista ja rattaista. Yläosasta saa maksaa noin 360 euroa ja alaosasta 180 euroa eli koko setin hinnaksi tulee noin 540 euroa.

Lähde

Edellinen artikkeliEnactive Torch – Taskulamppu sokeille
Seuraava artikkeliKiinassa on nyt ravintola, jossa robotit hoitavat ruoanlaiton ja tarjoilun