https://www.youtube.com/watch?v=GlHJhz6bqM0

Erilaisia vettä ja muita nesteitä hylkiviä pinnotteita on markkinoilla useampikin tuotemerkki. Threadsmiths-niminen firma on kuitenkin nyt valmistanut t-paidan, joka on jo valmiiksi suojattu likaantumiselta. Näin ollen tuotteen käyttäminen on yhtä helppoa kuin paidan pukeminen.

Cavalier-niminen paita hylkii niin nesteitä kuin likaakin. Vaatekappale on 100% puuvillaa ja se hyödyntää patentoitua nanotekniikkaa hylkimisprosessissa. T-paita säilyttää ominaisuutensa 80 pesukerran ajan, joten sen elinkaari riippuu paljolti käyttäjästä. Yllä olevalla mainosvideolla ainakin punaviinitahrat näyttäisivät olevan tällaisen paidan omistajalle historiaa.

Tuotteita on saatavilla naisten ja miesten ko’oissa ja lapsillekin sopivia malleja pitäisi tulla pian myyntiin. Valitettavasti kyse ei ole mistään halvimmasta t-paidasta, sillä yksi tällainen vaatekappale maksaa lähes 50 euroa.

Lähde 

Edellinen artikkeliSubwing tarjoaa vauhdikasta, mutta vaarallista hupia veden alla
Seuraava artikkeliDisney kehitti algoritmin, joka muuttaa minkä tahansa muotoisen kappaleen hyrräksi