weave

Moni saattaa tietää Tinder-palvelun ja siihen liittyvät sovellukset. Kyseessähän on systeemi, jolla voi etsiä uusia elämänkumppaneita selailemalla lukuisia kuvia toisista ihmisistä ja pyyhkäisemällä niitä sormella joko oikealle tai vasemmalle. Jos kaksi ihmistä sitten sattuu pyyhkäisemään toistensa kuvia hyväksyvään suuntaan, voi yhteydenpito alkaa. Nyt Weave-niminen palvelu on yhdistänyt saman toiminnon mahdollisten työpaikkojen tarjoajiin ja niiden hakijoihin.

Idea on siis se, että palvelulla voi selata eri alojen ammattilaisten tietoja. Systeemi osaa sitten yhdistää toisiinsa sellaiset henkilöt, jotka olisivat mahdollisesti kiinnostuneet tekemään yhteistyötä. Järjestelmää voi käyttää ilmaisen iOS- tai Android-sovelluksen kautta ja tiedot käyttäjistä saadaan LinkedIn-profiilien kautta. Tietty myös moni muu sovellus pyrkii kopioimaan Tinder-palvelun menestyksekästä ideaa, mutta ajatus yhdistää työnhaku tällaiseen järjestelmään on melko kiinnostava.

Lähde

Edellinen artikkeliOletko reissussa? Kymmenen parasta Android sovellusta joita voit tarvita matkalla
Seuraava artikkeliiSwimband pyrkii estämään lasten hukkumisen