Kesällä on välillä mukava läpsytellä menemään aivan ilman kenkiäkin. Valitettavasti näin kävellessä on myös hyvät mahdollisuudet törmätä teräviin esineisiin, jotka sattuvat vielä mielellään uppoamaan pehmeään jalkapohjaan. The PaleoBarefoots® -brändätyt ”kengät” muistuttavat entisaikojen ritarien rengashaarniskoita ja suojaavat jalkoja säilyttäen kuitenkin mahdollisimman läheisen kosketuksen luontoon.

Jalkineet sopivat valmistajansa mukaan veteen, metsään ja kaupunkiin. Erilaisia malleja löytyy kolme kappaletta ja nämä sopivat hieman erilaisiin kävely- tai juoksutyyleihin. Rengaskenkiinsä voi lisäksi ostaa pikkuruiset tassut, joiden avulla saa paremmin pitoa kovilla pinnoilla. Kenkien hinnat alkavat noin 165 eurosta ja tassuista saa pulittaa noin 75 euroa lisää. Ehkä aivan kuumimmalle asvaltille tällaisilla ei kannattaisi silti läntystää.

Lähde

Edellinen artikkeliBunch O Balloons täyttää 100 vesi-ilmapalloa alle minuutissa
Seuraava artikkeliOletko reissussa? Kymmenen parasta Android sovellusta joita voit tarvita matkalla