luksuspala

Täällä hilavitkutin.com:ssakin on esitelty laite, jolla pitäisi pystyä kotioloissa tekemään kirkkaita jääpaloja. Mikäli on valmis maksamaan juomansa viilentämisestä hieman enemmän, niin jääpalat saa valmiiksi täydellisinä Gläce Luxury Ice Co -nimiseltä firmalta.

Kalifornialainen yritys tuottaa omien sanojensa mukaan täysin mauttomia ja täydellisen muotoisia jääpaloja. Näin ollen nämä palaset näyttävät tietty lasissa kauniimmilta, mutta lisäksi kestävät tavallisia paloja pidempään eivätkä sisällä normaalista vesijohtovedestä löytyviä epäpuhtauksia. Totta kai tällaisilla A-luokan jääpaloilla on hintansa, sillä 50 kappaleen paketti kustantaa noin 240 euroa.

Palaset ovatkin tarkoitettu lähinnä rikkaamman kansan illanviettoon, mutta silti rahojen sulaminen silmien edessä on varmasti epämiellyttävä kokemus monelle. Noh, tyhmä ei ole ainakaan se, joka myy.

Lähde

Edellinen artikkeliDiscov3ry mahdollistaa erilaisten materiaalien käyttämisen 3D-tulostimissa
Seuraava artikkeliUltraskiff 360 – Ympyrän muotoinen vene helpottaa kalastajan arkea