viskipossu

Erilaisia pekonilla höystettyjä tuotteita löytyy niin saippuoiden kuin erilaisten ruokalajienkin muodossa ja kyseinen lihavalmiste tulee tietty porsaista. Tällä kertaa on päätetty kääntää kelkan suunta ja tuottaa pekonilta maistuvien asioiden sijaan viskin makuisia porsaita.

Homman takana on Yhdysvalloissa sijaitseva Templeton Rye -tislaamo. Kyseinen laitos on aloittanut Heritage pork -nimisen projektin, jonka tarkoitus on kasvattaa 25 tislaamon tuotteelta maistuvaa porsasta. Tämä pyritään takaamaan syöttämällä porsaille viskin valmistamisessa käytettävää viljamassaa.

Viskin maikuisen porsaan ystävät voivat jättää pyynnön yhden porsaan ostomahdollisuudesta projektia varten perustetun internetsivuston kautta. Porsaat ovat valmiita lihaksi muutettavaksi kesäkuusta lähtien ja yhden eläimen painoksi kaavaillaan noin 95 kg, joka ei ole taloudellisesti ihanteellisin paino, mutta kuulemma takaa parhaan maun ja laadun.

Lähde

Edellinen artikkeliPetomato muuttaa vanhat limupullot kasvualustoiksi
Seuraava artikkeliNeliraajahalvauksesta kärsivä entinen kilpa-ajaja pääsee taas radalle nykyteknologian avulla