instax_share_sp1

Tunnetuin, valokuvia missä tahansa tulostava vekotin, on ehdottomasti Polaroid-kamera. Nyt tämä systeemi on saanut eräänlaisen seuraajan, jonka avulla kännykällä napatut otokset voi printata suoraan fyysisiksi kopioiksi.

Instax Share SP-1 on pienikokoinen tulostin, joka kulkee kätevästi laukun tai repun pohjalla. Tiedonsiirto hoituu WiFi:n avulla ja tulostukseen soveltuva sovellus toimii niin iOS- kuin Android-puhelimillakin. Tulostustarkkuus on 254 dpi ja yhden kuvan työstämisessä kestää noin 16 sekuntia. Virtansa laite saa kahdesta CR2/DL CR2 -paristosta tai sitten sähköverkosta erikseen myytävällä adapterilla.

Mukana tulee 10 pieneen härveliin mahtuvaa paperia ja hintaa vekottimella on noin 150 euron verran. Tällaisten kanssa ongelmana on lähinnä se, että vaikka vekotin pienikokoinen onkin, moni kuitenkaan tuskin jaksaa raahata sitä aina mukana.

Lähde

Edellinen artikkeliKiinassa kehitellään alennetussa ilmanpaineessa kulkevia luotijunia
Seuraava artikkeliPetomato muuttaa vanhat limupullot kasvualustoiksi