bingrewards

Microsoftin Bingillä on varmasti kova työ yrittää edes pysyä hakukonejätti Googlen tahdissa. Nyt ihmisiä koitetaan saada tekemään hakujaan nimenomaan Microsoftin tuotoksella ja tästä tarjotaan jopa palkintoja.

Järjestelmä toimii krediittien avulla. Näitä voi tienata joko hakuja tekemällä tai sitten Bingin uusia ominaisuuksia testaamalla. Toimintaa voi harrastaa pelkän webbikäyttöliittymän avulla, mutta koneelleen voi halutessaan ladata Bing Bar -nimisen lisäosan. Käyttäjän ei siis tarvitse ostaa mitään saadakseen palkintokrediittejä, mutta tätä varten täytyy sitoutua siihen, että Bing pitää kirjaa hauista. Pienen präntin mukaan yksittäisiä hakutermejä ei kuitenkaan tallenneta.

Tarpeeksi krediittejä kerättyään käyttäjä voi sitten tilata näillä jonkun saatavilla olevista lahjoista, joka toimitetaan ”yleensä” 24 tunnin kuluttua. Esimerkiksi 5 dollarin lahjakortti amazon.com-verkkokauppaan kustantaa 525 krediittiä tai Microsoftin kultatilin omaaville 475 krediittiä. Tällä hetkellä kampanja on voimassa ainoastaan Yhdysvalloissa.

Lähde (toimii ainoastaan yhdysvaltalaisilla IP-osoitteilla)

Edellinen artikkeliTiedon tuhoutumista gigatavuina havainnollistettuna
Seuraava artikkeliSähköä kosteuden muutosten avulla