barmits

Vielä ei ole lunta maassa ja lämpötilakin käy suuressa osassa Suomea pakkasen puolella vain jonain päivinä. Varmasti taas tänäkin vuonna koittaa lopulta viileämmät ajat, mutta aina löytyy niitä huimapäitä, jotka pyöräilevät ympäri vuoden. Tällaisten polkijoiden iloksi on kehitetty tankoon kiinnitettävät lapaset.

Suojaavat palaset kiinnitetään normaaliin polkupyörän tankoon. Ne saa tarvittaessa irti, mutta perustarkoitus lienee säilyttää niitä kiinnitettynä, kunnes ulkolämpötilat nousevat. Lapasten sisälle sitten työnnetään kädet ja halutessa päällä voi pitää vielä pyöräilyhanskojakin. Kintaita löytyy muutamassa eri koossa, mutta pääperiaate on ”one size fits all”. Tuote on valmistettu neopreenistä, jota käytetään muun muassa sukelluspuvuissa. Hanskapari irtoaa hieman alle 40 eurolla.

Valitettavasti tällaisiakin joutuisi varmasta kantamaan koko ajan mukanaan, ettei joku nappaisi niitä omakseen pyörän tangosta.

Lähde

Edellinen artikkeliAwoX StriimLight B-10 tuo huoneeseen valoa ja ääntä
Seuraava artikkeliMeta – kovemman kaliiberin virtuaalilasit