postmanapp

Esimerkiksi sähköposti ja tekstiviestit ovat osakseen syrjäyttäneet perinteisiä kirjeitä. Siinä missä elektroninen tervehdys siirtyy vastaanottajalle muutamassa sekunnissa, vie kirjeeltä samaan lopputulokseen päätyminen huomattavasti pidempään. Onhan fyysinen postikortti silti esimerkiksi joulutervehdyksenä jotenkin mukavampi kuin pelkkä sähköinen viesti. Nyt Isossa-Britanniassa asustelevat iPhonen omistajat voivat lähettää tällaista perinteistä postia älypuhelimensa avulla!

Mr Postman on iOS-järjestelmille löytyvä sovellus, jonka kautta voi raapustaa kirjeitä. Älypuhelimella tai tabletilla näpytellyt tuotokset voi sitten lähettää matkaan muutamalla painalluksella. Juju on se, että viestit tulostetaan ja postitetaan perinteisinä kirjeinä käyttäjän puolesta. Isossa-Britanniassa yksi sovelluksen kautta postitettu kirje kustantaa halvimmassa luokassa noin 1,2 euroa ja maksut suoritetaan PayPalin välityksellä. Sovelluksen sen sijaan voi ladata ilmaiseksi Applen iTunes-kauppapaikasta.

Kyllähän tällainen softa toki helpottaa esimerkiksi liikuntarajoitteisten elämää, mutta sitten toisaalta tuntuu myös jotenkin laiskuuden huipulta.

Lähde

Linkki sovellukseen

Edellinen artikkeliRakenna itse oma matkapuhelimesi!
Seuraava artikkeliJapanilainen yritys pohtii mahdollisuutta tuottaa sähköä kuun avulla