HotLogic Mini Personal Portable Oven auttaa paistamaan ruokaa vaikkapa työajalla

hotlogic

Jos voisit mielestäsit tehdä työaikanasi jotain hyödyllisempää, niin nyt voit ainakin kypsentää ruokaa samalla. HotLogic Mini Personal Portable Oven on pikkuruinen pehmeä ja alumiinifoliolla vuorattu uuni, jolla voi lämmittää ruokansa vaikka toimistossa.

Laite on mikroaaltouunin ja uunin yhdistelmä, mutta samalla se ei ole varsinaisesti kumpikaan näistä, sillä tämän härvelin kanssa ruoan lämmittäminen kestää aika lailla pidemmän ajan. Valmistettava ateria nakataan härvelin sisään ja sen kansi suljetaan vetoketjulla. Sitten ”uuni” vain jätetään kypsentämään ruokaa ja samalla voi tehdä vaikka niitä töitäkin. Laite lämpenee korkeintaan ~93 celsiusasteeseen.

Tuote osaa myös rakenteensa ansiosta säilyttää ruoan lämpimänä, kunnes käyttäjä haluaa sen nauttia. Lisäksi tällainen hidas lämmitystapa on todella energiatehokas, joten laite ei kuluta sähköäkään liiaksi. Yhden hilavitkuttimen hinta on noin 30 euroa.

Lähde