foodskin

Ruokaa kuljetetaan toisinaan mukana erilaisissa muoviastioissa. Nämä ovat yleensä turhan kookkaita ja täten aamulla väsätty sämpylä saattaa pudottaa kaiken sisältönsä ympäri pakettia.  Toinen vaihtoehto on tietty kääriä eväänsä paperiin tai folioon, mutta näiden uusiokäyttö taas on hieman hankalaa. Foodskin auttaa kuljettamaan sämpylöitä mukana kompaktissa muodossa.

Laite perustuu tarjotinosaan ja sen ylle laskettavaan elastiseen kalvoon, joka venyy juuri sen verran kuin on tarvis. Näin sämpylät ja patongit pysyvät kiinteinä ja ylimääräistä tilaa laukussa tai repussa ei mene hukkaan. Laite myös pitää sisältönsä yhtä tiiviinä kuin jos se olisi pakattu minigrip-pussiin. Näin ollen ei tarvitse myöskään pelätä avautuvien kansien aiheuttamaa sekasotkua.

Härvelin voi pestä astianpesukoneessa ja sen mitat ovat ilman sisältöä 24 cm X 16 cm X 1,5 cm. Yksi luonaankuljetin maksaa 23,39 euroa.

Lähde

Edellinen artikkeliLOCK8 – älykäs lukko polkupyörään
Seuraava artikkeliHotLogic Mini Personal Portable Oven auttaa paistamaan ruokaa vaikkapa työajalla