taptap

Välillä kommunikointi toisella puolella maapalloa asuvien sukulaisten tai muiden läheisten kanssa voi olla yllättävän kallista ja vaikeaa. TapTap pyrkii yksinkertaistamaan viestintää ja samalla mahdollistamaan sen, missä tahansa rannekkeen omistajat sitten olivatkaan.

Idea on, että kun toinen taputtaa omaa rannekettaan, niin vastaparin kädessä oleva kappale tärisee. Laitteet täytyy parittaa vain ensimmäisen kerran. Härveli koostuu tärisevästä moduulista ja erivärisistä rannekeosista. Värinämoottori ladataan micro USB -portin kautta. Napautuksesta ilmoittavat tiedot siirretään älypuhelimien avulla ja nämä taas kommunikoivat rannekkeen kanssa Bluetoothilla.

Rannekkeen sovellus toimii Android- ja iOS-käyttöjärjestelmällä ja myös sen kautta voi tarvittaessa lähettää värähtelyjä. Lisäksi TapTap:sta löytyy kiihtyvyyssensori ja gyroskooppi, joten sille voisi kehittää myös muita käyttösovelluksia. Kaksi ranneketta saa nyt kickstarter-hintaan hieman alle 70 eurolla.

Lähde (Kickstarter)

Edellinen artikkeliHEXZOMBIE – pöytälaskin heksajärjestelmällä
Seuraava artikkeliYksi Googlen tuoreimmista patenteista koskee käsillä tehtäviä kuvioita