Woodsman Axe Coffee Table – kirveet pöydänjalkoina

axetable

Jos kaipaa kotiinsa hieman enemmän huomiota herättäviä kalusteita, niin tämä kahvipöytä voisi olla loistava sijoitus.

Nimensä mukaisesti kyseisen kalusteen erottaa muista se, että sen jalat ovat pöytälevyyn kiinni ”lyötyjä” kirveitä. Design kuulemma perustuu kuuluisaan satuun Punahilkasta. Materiaalina on käytetty muu muassa pähkinäpuuta sekä tammea. Kirveen varret taas ovat hikkoripuusta. Aivan mitkään halvimmat materiaalit eivät siis ole kyseessä. Terät ovat ilmeisesti kokonaisia, eli kirveitä voisi teoriassa käyttää irroittamalla ne pöydästä.

Tuote on 125 cm pitkä, 75 cm leveä ja 40 cm korkea. Se on voittanut Peta Levi Memorial Bursary -palkinnon vuonna 2010. Yksi pöytä kustantaa noin 1257 euroa. Lapsiperheisiin en voi tätä sisustuselementtiä kuitenkaan suositella ja ehkä parastakaan pöytäliinaa ei kannata tähän terävien kirveiden takia asettaa.

Lähde