axetable

Jos kaipaa kotiinsa hieman enemmän huomiota herättäviä kalusteita, niin tämä kahvipöytä voisi olla loistava sijoitus.

Nimensä mukaisesti kyseisen kalusteen erottaa muista se, että sen jalat ovat pöytälevyyn kiinni ”lyötyjä” kirveitä. Design kuulemma perustuu kuuluisaan satuun Punahilkasta. Materiaalina on käytetty muu muassa pähkinäpuuta sekä tammea. Kirveen varret taas ovat hikkoripuusta. Aivan mitkään halvimmat materiaalit eivät siis ole kyseessä. Terät ovat ilmeisesti kokonaisia, eli kirveitä voisi teoriassa käyttää irroittamalla ne pöydästä.

Tuote on 125 cm pitkä, 75 cm leveä ja 40 cm korkea. Se on voittanut Peta Levi Memorial Bursary -palkinnon vuonna 2010. Yksi pöytä kustantaa noin 1257 euroa. Lapsiperheisiin en voi tätä sisustuselementtiä kuitenkaan suositella ja ehkä parastakaan pöytäliinaa ei kannata tähän terävien kirveiden takia asettaa.

Lähde

Edellinen artikkeliBatthead – älypuhelimella kontrolloitava paristo
Seuraava artikkeliLiftware kumoaa käsien vapinan ruokaillessa

3 KOMMENTIT

  1. Voishan tuommosen omaan kämppään ite rakennella. Pistää kunnon Fiskarsit jaloiksi niin pysyy salettiin pystyssä 🙂

  2. Kuinka vaikeaa olisi tarkistaa oliko tismalleen sama juttu uutisoitu jo aiemmin?
    Samaa aihetta sivuavat hilavitkuttimet: Woodsman Axe -kirveskahvipöytä syvien metsien sumpittelijoille (6.6.2011)

    • Pahoittelen, että näin välillä käy. Juttuja kuitenkin väännetään pääasiallisesti muiden hommien ohella, joten aina ei ole niin paljon aikaa, että ehtisi/muistaisi käyttää sivuston hakua tämän asian tarkistamiseen. Tarkoitus ei ole tietenkään tuottaa duplikaatteja ja omien juttujeni kesken vielä pystyn muistamaan, mistä olen kirjoittanut ja mistä en.

      Joskus havahtuu vasta jutun tehtyään siihen, että tämä onkin jo täällä ja joutuu alkamaan etsiiä uutta aihetta kesken kaiken. Yritän jatkossa kuitenkin olla tarkempi! 🙂

Comments are closed.