https://www.youtube.com/watch?v=Wen8AWlIINo

Välillä voi tuntua, että nykymaailmassa on liian paljon tehtävää ja toimintaa, jotta aika riittäisi normaaliin kanssakäymiseen. Globalisaation myötä työkaveritkin saattavat sijaita toisella puolella maapalloa. Silti tämän härvelin esittelyvideon nähdessään voi vain hieroa silmiään. Double on iPad-teline, joka pyrkii parantamaan kanssakäymistä näiden tablettien välityksellä.

Laitteesta löytyy kaksi korkeutta, joita voi säätää etänä. 119 cm taso vastaa istuvaa ja 152 cm asetus seisovaa ihmistä. Teline pysyy automaattisesti tasapainossa ja sen liikettä voi ohjata muun muassa iPadilla, iPhonella tai Chrome-nettiselaimella. Hilavitkuttimen akku kestää yhdellä latauksella noin 8 tuntia ja latautuu ~2 tunnissa.

Telineen ja siihen kytketyn tabletin kommunikointi hoituu Bluetoothin avulla. Tuotteen mukana ei tule iPadia, joten se käyttäjän tulee ostaa itse. Double yksinään maksaa noin 1800 euroa. Ehkä muutaman vuoden päästä kukaan ei jaksa enää lähteä kotoontaan liikkeelle vaan kulkee ulkona tällaisen laitteen välityksellä?

Lähde

 

Edellinen artikkeliBox – taidokasta 3D-grafiikkaa
Seuraava artikkeliNettleBox – hologrammialusta suoraan itänaapurilta