Kynistä on väännetty jos jonkinlaisia versioita piristämään tylsiä oppitunteja tai työtehtäviä. Itse muistan hämärästi palasista koostuvan kynän, jonka osista löytyi erivärisiä päitä. Nyt hieman samanlaista rakennetta hyödyntävä kynä kerää rahoitusta kickstarter.com:ssa.

POLAR koostuu vahvoista magneeteista, joista koko laitteen kuori muodostuu. Laitetta on helppo käyttää niin tavallisena kynänä kuin styluksenakin. Jos jollekin tulee tässä vaiheessa mieleen, että mitä tällaisella härvelillä sitten tekee, niin kannattaa tutustua yltä löytyvään videoon. Siinä esitellään muutama mielenkiintoinen rakennelma, jotka on tehty pelkästään POLAR:n osasista.

Vaikka tuotetta markkinoidaan niin leluna kuin työkalunakin, niin onhan se sanomattakin selvää, että tällaista räpeltäessä menee nopeasti ohi esimerkiksi pomon tai opettajan selitykset. Artikkelia laadittaessa halvin malli kynästä kustansi ~20 euroa. Tällä hinnalla saa kahdekan hopealla päällystetyn magneetin pituisen stylus-mallin. Piirtämiseen soveltuvasta 12 magneetin yksilöstä sai pulittaa ~25 euroa.

Lähde

Edellinen artikkeliCota – langattoman latauksen todellinen esiinmarssi?
Seuraava artikkeliMikroaaltouunista virtaa keittiön pikkuisille härveleille?