Pyöräillessä sattuu ikävän usein erilaisia onnettomuuksia etenkin kaupunkiympäristössä. Tämän vuoksi useat polkupyöräilijät käyttävätkin kypärään tai pyörään kiinnitettävää kameraa. RIDEYE pyrkii tuomaan markkinoille laitteen, jonka tarkoitus on nauhoittaa kaikki tapahtumat polkemismatkan aikana.

Laitteen ominaisuuksia ovat HD-videokamera (720p), törmäyksen tunnistavat sensorit sekä kuukauden akkukesto. Lisäksi laitteen saa päälle yhtä nappulaa painamalla. Yhtäjaksoisesti videota voi kuvata siis 24 tunnin ajan, mutta jos huomioi esimerkiksi työmatkojen pituuden, niin pitäisi virtaa riittää helposti ainakin kuukaudeksi. Videota laitteen muistiin mahtuu kerrallaan 2,5 tunnin verran, jonka jälkeen vanhin pätkä poistuu automaattisesti.

Törmäyksen sattuessa RIDEYE:n sensorit tallentavat automaattisesti kuvauksessa olleen pätkän. Vaihtoehtoisesti käyttäjä voi myös itse keskeyttää videoinnin laitteen yhtä nappulaa painamalla. Härveliä voi tilata joko taakse- tai eteenpäin osoittavalla telineellä varustettuna. Kirjoitushetkellä halvin malli hilavitkuttimesta irtosi ~88 eurolla.

Lähde

Edellinen artikkeliWelcome 3D on jälleen yksi yritys hyödyntää lisättyä todellisuutta
Seuraava artikkeliPAPERBACK – perinteiset muistilaput iPhoneen