paperback

Joskus perinteistä menetelmää ei voita mikään keksintö. Esimerkiksi paperiset julkaisut ovat sinnitelleet pitkään vielä e-kirjojenkin markkinoimisen jälkeen. Nyt vanhoja keksintöjä tarjotaan myös älypuhelimeen yhdistettävänä vaihtoehtona.

Post-it -lappuset ovat jo nimeäkin myöten kuuluisia. Vaikka nykyisistä älypuhelimista löytyykin jos minkälaisia muistilappusoftia, niin välillä perinteiset käsin kirjoitetut laput ovat paras ratkaisu. PAPERBACK-nimellä myytävä setti on paketti etenkin iPhone 5:lle, 5s:lle ja 5c:lle kokonsa puolesta sopivia muistilappuja. Yhdessä satsissa tulee 80 lappusta, joiden toinen puoli on lähes kokonaan liimapintaa. Näin ollen ne pysyvät hyvin kiinni puhelimen takakannessa.

Tietty kaikkia lappuja ei tarvitse kerralla lätkäistä puhelinta paksuntamaan vaan muutamakin riittää. Toki tällaisissa perinteisissä muistilapuissa on myös huonot puolensa, mutta nämä ainakin näkee auringonpaisteessa ja toimivatpa ne myös ilman virtaa. Yhden pakkauksen saa noin 6 eurolla. Tällä hinnalla  kuitenkin saanee myös melko ison läjän normaaleja Post-it -läpysköitä.

Lähde

Edellinen artikkeliRIDEYE on musta laatikko polkupyörään
Seuraava artikkeliVideo Earrings – pikkuiset näytöt korviin