railreach

Etenkin ulkomailla monen julkisen liikenteen kulkuneuvon katosta  löytyy tankoja, joista voi roikkua kiinni, mikäli ei satu saamaan istumapaikkaa. Joillekin nämä pidikkeet saattavat kuitenkin olla liian korkealla ja toisaalta ne myös voivat levittää esimerkiksi nuhaisten ihmisten sairauksia. Rail Reach korjaa nämä kaksi epäkohtaa.

Tämä härveli on kokoontaittuva kahva, jonka toinen pää asetetaan kiinnipitotankoon ja toiselta puolelta löytyy tartuntakahva. Kahvaominaisuuksien lisäksi laitteesta on malli, josta löytyy pikkuinen peili. Tällä voi sitten seurata kanssamatkustajia tai asetella tukkaansa matkan varrella.

Tuotteen kickstarterkampanja on voimassa vielä muutaman päivän ajan ja laite kustantaa tällöin halvimmillaan noin 8 euroa. Omasta muistista ei kuitenkaan tule mieleen, että suomalaisissa busseissa olisi noita otetankoja muuten kuin vertikaalisti. Härveli ei myöskään ole ainakaan vielä saanut tarpeeksi kiinnostusta läpäistäkseen rahoitustavoitteensa.

Lähde

Kickstarter-sivu

Edellinen artikkeli[Konsepti] Nissan Nismo – älykello autovalmistajalta
Seuraava artikkeli3-Sweep – 3D-objekteja kuvista