surfsound

Jotkut tykkäävät esimerkiksi laulaa suihkussa. Jos on sen sijaan kova puhumaan puheluita, voi suihkussa käyminen tuntua melkoiselta eristäytymiseltä. Tietty nykyisellään on saatavilla useampia puhelinmalleja, jotka kestävät pienet vesiroiskeet, mutta useat lippulaivamallit eivät yleensä ole tarkoitettu selviytymään tällaisesta kohtelusta.

Pyle Audio on kehittänyt Bluetooth-luurin, jonka avulla puhelinkeskusteluja voi jatkaa peseytymisenkin aikana.

Laitteella voi joko kuunnella musiikkia tai sitten sitä voi käyttää puheluiden puhumiseen. Yhdellä latauksella ääni kulkee tauotta 8 tunnin ajan. Tuote on saanut vedenkestävyydeltään IP-47 -merkinnän eli se kestää metrin syvyyteen upottamisen. Näin ollen sitä voi käyttää tarvittaessa myös muuallakin kuin suihkun roiskeissa. Toisaalta Bluetoothin kantama rajaa mahdollisia käyttökohteita.

Härveli kustantaa noin 50 euroa, joten se tulee kuitenkin todennäköisesti halvemmaksi kuin vedenpitävän matkapuhelimen hankkiminen tähän tarkoitukseen.

Lähde

Edellinen artikkeliPlotagon – elokuvia pelkästä käsikirjoituksesta
Seuraava artikkeliLokki – F-Securen tarjoamaa paikannusta perheille