http://www.youtube.com/watch?v=8j4bcQ9hIL4

Lähes kaikki ovat varmasti joskus rakentaneet hiekkalinnan rannalle. Aina kyseisesten muodostelmien väsääminen ei ole niin helppoa, jos materiaali on liian kuivaa tai märkää. Brookstonen markkinoima SAND on eräänlaista hiekkaa, jota on yhtä helppo muotoilla kuin muovailuvahaa.

Kyseinen aines on pehmeää ja venyvää, mutta se pystyy silti valumaan sormien läpi kuin normaali hiekka. SAND tarttuu vain itseensä, eikä siis esimerkiksi käsiin. Purkista löytyvä tavara ei ole valmistajan mukaan myrkyllistä ja se ei kuulemma koskaan kuivu liiaksi. Sen sijaan, vaikka ”superhiekka” kastuu, palautuvat sen ominaisuudet kuivahtamisen yhteydessä. Yhdessä erässä saa lähes kilon kyseistä hiekkaa.

Purnukka irtoaa 15 eurolla. Normaali rantahiekka tosin ei oikeastaan mitään maksa ja kai se meri tai järvikin tuo hieman lisäiloa.

Lähde

 

 

Edellinen artikkeliBig Mouth Toys Countdown Timer laskee aikaa eläkkeeseen
Seuraava artikkeliKahvia automatista haukottelemalla