Ihmiset voi jakaa kahteen ryhmään makuuhuonekäyttäytymisen perusteella – toiset petaavat sänkynsä ja toiset eivät. Lakanoiden asettaminen kuntoon vaatii tietysti aikaa, mutta lopputulos on ainakin mielestäni miellyttävämpi kuin sotkuinen sänky. Smart Bedding väittää, että sen avulla voit kutistaa petaamiseen tarvittavan ajankäytön.

Kickstarterprojekti perustuu siihen, että petaamisessa eniten aikaa kuluu ruttuisten lakanoiden suoristamiseen ja asettamiseen takaisin kohdilleen. Smart Bedding:ssä pussilakana napsautetaan kiinni peitto-osaan. Näin se pysyy suorana, eikä rypisty vaikka sängyssä pyörisi yöllä suuntaan jos toiseenkin.

Markkinointipuheen mukaan tämän mekanismin avulla voi säästää jopa 30 kokonaista päivää elämänsä aikana. Petaamisesta selviää helpommalla halvimmillaan 70 euron hintaan. Hinnat nousevat setin koon ja lisäosien mukana aina ~130 euroon asti.

Lähde

Edellinen artikkeliTutkijat latasivat matkapuhelimen ihmisen virtsalla
Seuraava artikkeliVesiväreillä maalaava robotti