Nykyään lähes kaikki esineet tarvitsevat virtaa joko paristojen tai akkujen muodossa. Näin on myös lelujen suhteen. DynamoGo sen sijaan toimii jokseenkin kokonaan lihasvoimalla.

Tämä radio-ohjattava auto ladataan veivaamalla kauko-ohjaimen kahvaa ja asettamalla sitten ajoneuvo kontrolleriin kiinni. Mukana on siis varmaankin myös pienen akut, joihin veivaamalla saatu virta varastoituu, mutta periaatteessa ajoneuvo kulkee ihmisvoimalla.

Ajoneuvo liikkuu eteen, taakse, oikealle ja vasemmalle. Kanaviakin löytyy kaksi, joten kilpailu kaverin auton kanssa onnistuu. Yhdellä latauksella saatu ajoaika ei sen sijaan varmaankaan päätä huimaa, joten tämän kanssa saanee aika usein olla pyörittelemässä kahvaa.

Hintaa tuotteella on 15 euroa, joka maksanee itsensä takaisin patterikustannusten säästönä. Samalla ajoneuvo voi myös opettaa lapsille, että energia ei ole ilmaista :).

Lähde

Edellinen artikkeliViskattava pallokamera kuvaa tasaisia otoksia lennossa
Seuraava artikkeliProject Hoverboard 2015 tähtää leijulautaan kyseiselle vuodelle